سس خردل یکی از سس های جذابی است که همه ما را به یاد قطره های زرد رنگی که از یک برگر می چکد می اندازد که می تواند تندی و طعم غذا را دو چندان کند. سس خردل تهیه شده از دانه خردل بسیار مفید می باشد و به راحتی میتوان با مخلوط کردن چند ماده سس خردل را تهیه کرد. حالا کمی از خواص خردل هم بدانیم خردل دارای خواصی برای درمان درماتیت تماسی، تسکین درد های عضلانی، سلامت پوست و مو و قلب، موثر برای سم زدایی و … می باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه ۲ نوع سس خردل با پودر خردل را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط می کنیم.
حالا خامه را افزوده و مواد را کاملا مخلوط می کنیم حالا سس خردل خامه ای ما آماده است توجه داشته باسید سس هایی که در منزل تهیه می شوند مواد نگهدارنده ندارند و نهایتا ۳ روز آنها را می توانید در یخچال نگهداری کنید.
دانه خردل، سرکه، آب سرد و شکر را با هم مخلوط می کنیم ودر داخل مخلوط کن ریخته و اجازه می دهیم بافتی خمیری به شکل سس پیدا کند حالا سس خردل فرانسوس ما آماده است.
غذا و نوشیدنی
درباره این سایت